Man staat voor camera

Pitch jezelf met video in deze unieke Workshop!

Gooi je remmen los, zet je drijfveren aan

 

Breng je aanbod in een weergaloze videopitch

 

Kun je ook zo verlangen naar het moment waarop jouw pitch niet alleen gehoord wordt, maar ook echt resoneert? Waar elke zin de juiste snaar raakt en je publiek aan de rand van hun stoel zit, en uitkijkt naar meer?

 

Laat dit niet bij dromen alleen, maar ga het ook waarmaken. Het kan. Iedere kenniswerker met een eigen praktijk heeft het in zich, je zult misschien alleen de handrem wat losser moeten gooien.

Deze workshop is er helemaal op ingericht om dat voor elkaar te krijgen: in de juiste mood, met het juiste verhaal en precies gericht op mensen die enorm geholpen zijn door hun aanbod.

 

In mijn exclusieve workshop “Pitch jezelf met Video,” ontrafelen we in een kleine groep deelnemers het geheim van een pitchfilm die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat en aanzet tot de gewenste actie.

 

Dit is wat we gaan doen. Stapsgewijs. En zodra deze punten bij de deelnemers tussen de oren zit gaan we de pitch die daaruit volgt opnemen. Maar eh…no stress….Stress is een pitchkiller dus we geven je als je dat liever hebt de vrijheid om je eigen invulling er aan te geven. Als je dat podium maar op komt en laat zien wat je in huis hebt.

 

Aanbevolen route:  

 

Les 1: Ken je Doelgroep als Geen Ander

 

Duik diep in de psyche van je potentiële klanten. Begrijp hun zorgen, voel hun pijnen en ontdek hun verlangens. Laat zien dat jij de sleutel hebt tot de oplossing die ze nodig hebben.

 

Creëer Urgentie met Subtiliteit

 

Laat de consequenties van hun issues doordringen. Geef niet het antwoord, maar laat hen zelf nadenken over welk drama zich kan ontvouwen als ze geen actie ondernemen.

 

Onthul Stapsgewijs de Oplossing

 

Laat de impliciete kracht van suggestie werken. Ook hier: onthul niet meteen alles, maar laat hen verlangen naar de volgende ontrafeling.

 

Mijn Specialiteit: Jouw Succesverhaal

 

Presenteer dan jouw bewezen stappenplan en til de wervingskracht van je pitch naar ongekende hoogten. Van mindset tot expressie, ik deel al mijn geheimen om jou te laten schitteren.

 

Wie ben ik? Waarom doe ik dit?

 

Vertel wie jij bent en Waarom deze doelgroep voor jou zo boeiend is], maak op persoonlijk niveau connectie met je doelgroep, laat je onberispelijke deskundigheid blijken en vertel wat andere klanten over jou aanpak te zeggen hebben.

 

Speciale Aanbieding –voor de snelle beslissers!

 

Schrijf je nu in en maak gebruik van de korting!

 

Ben jij klaar om de spotlights te stelen en jouw verhaal op onvergetelijke wijze te delen? Schrijf je in voor deze workshop en laat aan jouw doelgroep zien wat jij te bieden hebt!

 

Wacht niet te lang met boeken want er doen slechts 8 deelnemers mee. 

Reserveer hier je ticket