Bedrijfsvideo’s

Home >> Bedrijfsvideo’s

Professionele bedrijfsvideo’s voor MKB en ZZP’ers

Als merk of als personal brand wilt u gezien worden. En dan is een bedrijfsvideo een ijzersterk middel. Wij helpen u van a tot z met een authentieke branding waarbij uw bedrijf of merk schittert in de hoofdrol. Uiteraard met de bedoeling om voor u nog meer conversie op te leveren.

Bedrijfsvideo laten maken

Zelfstandig ondernemers

 

Pitchfilm voor de zakelijke dienstverlening zoals coaches, kenniswerkers, trainers, adviseurs etc.. Deze films zijn geschikt voor acquisitie doeleinden en Personal Branding.

Kunstenaars

 

Films voor kunstenaars en interieur designers. Geschikt voor  acquisitie doeleinden en Personal branding. Een waardevolle aanvulling van hun propositie en aandachtstrekker voor de portfolio.

Kleine MKB bedrijven

 

De film schept een authentiek beeld van het bedrijf, de bedrijfscultuur, de mensen die er werken, etc. De film is geschikt voor commerciële doeleinden en dus sterk gericht op conversie..

Crowdfunding films

 

Film voor start ups die financiers zoeken en hun plannen scherp willen pitchen. De elementen die nodig zijn om financiers over de streep te krijgen komen sterk in beeld.

Employer brand films

 

Film is uiterst geschikt voor versterking van het werkgeversmerk en het aantrekken van kandidaten. Onze roots liggen in arbeidsmarktcommunicatie, dat helpt.

Business interview

 

Pitchfilm voor de zakelijke dienstverlening, vooral kenniswerkers, zoals coaches, consultants, trainers, adviseurs etc.. Deze films zijn geschikt voor acquisitie doeleinden en Personal Branding.