Pitchfilm voor freelance kenniswerkers

Home >> Pitchfilm voor freelance kenniswerker

Een kant en klare videoproductie met een heldere commerciële boodschap. Dat is waar we mee helpen bij deze hele specifieke doelgroep, wiens toegevoegde waarde niet per se concreet is. Voor hun bieden we een dienst waarmee ze de commerciële boodschap strak, onderscheidend en authentiek overbrengen.

Je wordt bij ons goed voorbereid. Zodra je voor onze camera’s plaatsneemt, zorgen wij dat je in je kracht staat. We begeleiden je tijdens de videoshoot van a tot z door je script heen. Je pitch moet er natuurlijk overtuigend uitkomen en daar hebben we veel geduld mee. Doe het gerust vele malen opnieuw, we stoppen als het is zoals het moet zijn. 

Natuurlijk is het normaal dat je een beetje gespannen bent, dat geeft niets. Je kunt bij ons jezelf zijn, want daarin ligt vaak de meest onderscheidende kracht van je verhaal.

Voor wie?

Deze filmproductie is interessant voor iedere zelfstandige kenniswerker die gericht is op merkversterking, verhoging van attentiewaarde, imago- en reputatie. Veelal zijn dit HBO of hoger opgeleide functionarissen met een eigen praktijk (advocaten, trainers, coaches, adviseurs, makelaars, incasso professionals).

Productbeschrijving

Deze videoproductie brengt een vooraf afgesproken boodschap helder, strak en wervend in beeld. Deze boodschap wordt veelal uitgesproken door de opdrachtgever zelf. Dat gebeurt op authentieke wijze met een stijl die past bij de persona waarop gemikt wordt met de boodschap.

Onze opdrachtgever kan rekenen op ons advies en coaching. De boodschap wordt zodanig samengesteld en gebracht dat die met maximale trefzekerheid aankomt bij de doelgroep.

Voordelen:

  • Biedt een krachtig een uithangbord op de website of in sociale media 
  • Draagt bij aan SEO
  • Draagt bij aan merkbekendheid
  • Helpt personal branding
  • Communiceert een duidelijke boodschap
  • Met dit project bouw je zelfvertrouwen op
  • De film draagt bij aan  merkversterking en reputatie
  • Stimuleert meer zekerheid over de commerciële boodschap