Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

ROB OVERGAAUW, Profileringsexpert.

Mijn naam is Rob Overgaauw. Profileringsexpert in Gouda, met ruim dertig jaar ervaring bij grote nationale en internationale organisaties. Lange tijd was het Human Resource Management wat de klok sloeg. Daar komt mijn passie voor menselijk gedrag vandaan, met name performance behaviour. Dit zet ik nu in voor kleine bedrijven en zelfstandigen met een beperkt marketingbudget. Ik help ze met het maken van wervende videocontent voor hun marketing- en sales doelstellingen.

Meestal spelen mijn klanten zelf de hoofdrol in die content. Dat vinden ze van nature niet gemakkelijk. Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om hen op een ontspannende en vooral authentieke manier zichzelf te laten zijn. Hun persoon bepaalt grotendeels hun merkkracht.  Door het maken van opvallende en spraakmakende videocontent wordt hun exposure opgerekt.

Verbeeldingskracht geeft uw merk een belangwekkende verschijning. U schept verwachtingen die uw markt prikkelen. Dit leidt er toe dat ook klanten uit andere, wellicht interessantere segmenten zich aangetrokken voelen tot uw merk.

Ik kan dit aanbieden voor een prijs die binnen het budget blijft van een zelfstandig ondernemer, klein bedrijf of startup. Als het nodig is schakel ik partners in met wie ik samenwerk. Een senior copywriter, een videograaf en brandspecialisten. Marcel Gerbrands is mijn vaste cameraman en editor. Ik kan me geen betere wensen.

Vergeet dit nooit: uw wervingskracht zit in uw persoon. Het gaat er dus altijd om of er uit komt wat er in zit. Dat vraagt om verrassend camera- en montagewerk. Dat vraagt zeer zeker ook om begeleiding van iemand die getraind is om het beste uit mensen te halen. Dat is mijn rol. Ik nodig u graag uit voor een kop koffie om uit te vinden of ik de persoon word die uw merk in beeld breng.

 

HANS CIJS, Marketeer.

De roots van Hans Cijs liggen in de direct marketing. Dat heeft hij decennia lang voor grote corporates gedaan en is hij op eigen titel blijven doen na zijn pensionering. Door zijn ervaring als correspondent en interviewer bij bekende TV producties zoals Man Bijt Hond weet hij op eigen wijze een pakkend verhaal uit iemand te krijgen. Met zijn uiterst persoonlijke benaderingswijze peutert hij intrigerende informatie los uit de mensen die hij interviewt. En dat is een talent waar je nooit genoeg van krijgt bij het maken van pitchvideo’s. Hans werkt als interviewer en adviseur bij de projecten voor Elevator Pitch Online.

Marcel Gerbrands

Marcel Gerbrands, cameraman en editor.

 

Marcel heeft een grote passie voor film en montage. Als het aankomt op beeldkwaliteit ligt de lat bijna nooit hoog genoeg voor hem. Je kunt gerust stellen dat de films van zijn hand op cinematografisch niveau liggen. Een van zijn specialisaties is het maken van tutorials en daar heeft hij een eigen label voor: videovakwerk.nl. Als voormalig vakdocent Duits in het MBO is hij in staat het beeldmateriaal ook in didactisch opzicht te laten excelleren. Dat is een prettige bijkomstigheid bij het maken van tutorials. Marcel is in 2020 toegevoegd aan het team van Elevator Pitch Online en doet het camerawerk en de montage voor films waar hoge kwaliteitseisen liggen. In toenemende mate is Marcel zich ook aan het bekwamen als pitchtrainer en dat helpt heel erg goed als hij klanten in onze studio tijdens hun pitch aan het vastleggen is. Marcel is als cameraman of editor via Elevator Pitch Online detacheerbaar.

Reacties van klanten

Rob heeft ervoor gezorgd dat ik in korte tijd een elevator pitch heb gemaakt, met een mooi eindresultaat: een video van 1 minuut. De workshop die hieraan vooraf ging begeleidde hij prettig en professioneel. Hij nam de tijd en gaf goede tips. Ga zo door!

Richard Springer

We kregen een workshop over de ‘Elevatorpitch‘ van Rob en het werd mij al snel duidelijk hoe goed hij met taal om kan gaan en daardoor direct tot de kern weet door te dringen. Hij is scherp en duidelijk op een prettige maar geen softe manier. Deze workshop was voor mij waardevol.

Dick Gelton

Ik heb aan een interactieve workshop “videopitch” van Rob mogen deelnemen en kijk daar zeer positief op terug. Rob vind ik een zeer bevlogen coach met veel kennis en (levens)ervaring en hij weet mensen ècht in beweging te krijgen. Hij leert je te focussen op de je eigen talenten door het stellen van doelgerichte vragen. Door deze vragen leert hij je met andere ogen naar jezelf te kijken.

De opbouw… Read more

Eveline Zwart

Als werkzoekende heb ik de mogelijkheid gehad om een korte workshop van Rob te volgen. Dit was in één woord een cadeau! Vol enthousiasme deelt Rob zijn kennis en zorgt ervoor dat iedereen inderdaad het beste uit zichzelf naar boven haalt. Sterke punten van mijzelf maar ook van mijn vak.

Ik kan een ieder zo’n videopitch bij Rob aanraden!

Eveline Lycklema

In samenwerking met Rob heb ik gewerkt aan de totstandkoming van audiovisuele oplossingen, ter promotie van onze producten en diensten. Rob is een zeer geduldig en vakbekwame professional, met passie voor zijn werk en uiteindelijk resultaat.

Maurice Reijmer – Opleider in ICT

Rob doet zijn werk met veel bevlogenheid. In een bijzonder korte tijd, kan hij je specifieke kwaliteiten benoemen. Het is een hele goede oefening om jezelf te presenteren voor een camera.

Angelique Marres – Directeur Kinderopvang

Rob Overgaauw is een coach in hart en nieren die meteen naar de kern van de zaak overgaat. Hij is in staat om scherp door te vragen en de onderste steen boven te krijgen. Tegelijkertijd heeft hij totaal compassie voor dat wat is. Geheel betrokken bij zijn client/klant en zijn of haar proces. Om de ander met al zijn talenten totaal uit de verf te laten komen. Helder, nuchter en creatief, hartelijk … Read more

Nicolet Roelfsema – Dances with Life

Rob is one of those very dedicated professionals with head and heart well balanced. He has a good eye and proven experience for focusing on the nuances of the relationship between People and Profit. Great artner to work with on Human Capital issues.

Robert Benninga – Keynote speaker

Rob heeft mij laten zien hoe lastig het is jezelf te ‘verkopen’. Tegelijkertijd heeft hij ervoor gezorgd dat het voor mij toch mogelijk werd een mooi beeld van mezelf neer te zetten. Hij beheerst de kunst van het vragen stellen en laat het lijken of hij een ‘gewoon’ gesprek met je voert. Mede hierdoor voel je je snel op je gemak en zie je jouw ‘echte’ ik!

Danielle Storm van Leeuwen Vermolen - Loopbaanadviseur

Naast het elevator pitch filmpje voor mijn website, heeft Rob mij flink aan het denken gezet. Door de vraagstelling in de voorbereiding en tijdens het interview, dwingt hij je om heel kort en duidelijk aan te geven waar het nu écht om gaat.

Tanneke Jansen – Business consultant

Neem contact met me op.

Wil je een pitch video laten maken? Ik ga graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804