Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

ROB OVERGAAUW, helpt bij profileringsvraagstukken.

Mijn naam is Rob Overgaauw, van huis uit Rotterdammer en nu wonend in Gouda met Geny. In Gouda heb ik een eigen studio.

Van 1981 tot 2012 werkte ik in het vakgebied Human Resource Management. In 2012 gooide ik de bakens om richting het vakgebied van personal branding. En dan vooral met het accent op profilering met behulp van video.

Mijn uitdaging en tevens persoonlijke missie is om voor mijn klanten een doorslaggevende bijdrage te leveren aan hun beeld- en zeggingskracht. Authenticiteit zie ik als sterkste ingredient en dat is dan ook precies wat ik uit de kast trek in films die ik van hen maak. Geen wonder dat deze passie me ook op een andere, maar aanverwante tak van sport bracht: het maken van biografische films.

Vrijwel altijd spelen mijn klanten hoogst persoonlijk de hoofdrol in de videocontent die ik maak. Dat vinden ze van nature niet gemakkelijk en dat is een reden waarom ik daar diep in ben gedoken. Waarom vinden veel mensen het zo lastig om zich te laten zien, om de wereld te vertellen dat ze ergens goed in zijn? Intrigerend toch, deze vraag. Bij het zoeken naar antwoorden heb ik veel gemak van mijn HR achtergrond, omdat dit  vakgebied in essentie gaat over het beste uit mensen halen.

Een andere pijler die mij, maar vooral mijn klanten grenzeloos helpt, is mijn passie voor copywriting. Er schijnt weinig licht tussen goede copy en een goed filmscript. Als ik mijn klant echt blij kan maken met een ijzersterke pitch geeft dat al meteen een stevige voorsprong in de studio. Mensen worden erg zelfverzekerd als ze een tekst hebben die eruit springt en ergens over gaat. En die zelfverzekerdheid kunnen ze goed gebruiken als ze voor een draaiende camera staan tijdens showtime.

En dan mag ik ook mijn werk als merkopsteller niet onvermeld laten. Voor lezers die dit niets zegt: een merkopstelling is een marketingtool waarmee je kunt uitvinden welke beslissing het meest bijdraagt aan de gezondheid van je merk. Het werkt op dezelfde manier als een familie- of organisatieopstelling, maar dan voor een merk. Met dit gereedschap kan ik, als een klant daar open voor staat, antwoorden geven op essentiële vragen rondom het merk.

Mijn werk is magisch. Dat durf ik gerust te stellen. De meer dan duizend mensen die ik de afgelopen jaren geholpen heb aan een persoonlijke film werden geraakt. Een film laten maken waarin jezelf de hoofdrol vervult werkt diep door in je essentie en heeft invloed op je zelfbeeld. Dat opende vele deuren en verlegde grenzen. Ook (of zelfs) voor de mensen die besloten hun film uiteindelijk niet te publiceren had het een positief effect op hun persoonlijke ontwikkeling.

Mijn ambities, talenten en passies zijn voor jou het minst om je zorgen over te maken. Wat je vooral moet doen is je afvragen of ik de man ben die past bij jou en jouw ambitieuze vraagstuk. Zie je het zitten om met mij samen te werken aan jouw meest kwetsbare kanten en de beste versie van jezelf op video vast te leggen? Dat is niet niks. Dat doe je niet zo maar even met de eerste voorbijganger…. Als deze intro tekst nog vragen overlaat kunnen we altijd even chatten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek 06 22 99 48 04

 

 

HANS CIJS, vindt bijna niets leukers dan verbinding maken met mensen.

Mijn roots liggen in de direct marketing. Dat heb ik  decennia lang voor grote corporates gedaan en ben dat op eigen titel blijven doen na mijn pensionering. Door mijn ervaring als correspondent en interviewer bij bekende TV producties zoals Man Bijt Hond heb ik geleerd hoe ik een pakkend verhaal uit iemand moet krijgen. Met mijn persoonlijke benaderingswijze weet ik altijd informatie los te peuteren uit de mensen die ik interview. En dat helpt natuurlijk ook bij het maken van pitchvideo’s. Ik heb er veel lol in om voor Rob op aanvraag ingezet te worden als interviewer bij de projecten voor Elevator Pitch Online.

Marcel Gerbrands

Marcel Gerbrands, een toegankelijke perfectionist op gebied van film en editing.

 

Marcel heeft een grote passie voor film en montage. Als het aankomt op beeldkwaliteit ligt de lat bijna nooit hoog genoeg voor hem. Je kunt gerust stellen dat de films van zijn hand op cinematografisch niveau liggen. Een van zijn specialisaties is het maken van tutorials en daar heeft hij een eigen label voor: videovakwerk.nl.

Als voormalig vakdocent Duits in het MBO is hij in staat het beeldmateriaal ook in didactisch opzicht te laten excelleren. Dat is een prettige bijkomstigheid bij het maken van tutorials.

Marcel is in 2020 toegevoegd aan het team van Elevator Pitch Online en doet het camerawerk en de montage voor films waar hoge kwaliteitseisen liggen. In toenemende mate is Marcel zich ook aan het bekwamen als pitchtrainer en dat helpt heel erg goed als hij klanten in onze studio tijdens hun pitch aan het vastleggen is. Marcel is als cameraman of editor via Elevator Pitch Online detacheerbaar.

Neem contact met ons op.

Wil je een pitch video laten maken? Wij gaan graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804