Employer Branding video

Home >> Employer Brandfilm

Werkgevers die moeite hebben met het vinden van de juiste sollicitanten zullen na moeten denken over hun positie op de arbeidsmarkt. In een tijd van grote schaarste wordt dit steeds urgenter. De kunst is dan ook om dat goed en slim te doen en vaak ook nog met een beperkt budget. Een Employer Brandfilm van ElevatorPitchOnline is daardoor de perfecte oplossing. 

Een Employer Brandfilm is een geweldig middel om te werven. De film benadrukt de aantrekkelijke kwaliteiten van de organisatie en laat zien waarmee ze een onderscheidende werkgever is. Uiteraard zijn dat de punten die jouw ideale sollicitant hoog in het vaandel heeft staan. 

Dit videoproduct versterkt uw werving- en selectieprocedure door een goed gebalanceerde presentatie van uw werkgeversmerk, met eerlijke verhalen verteld door de mensen die het kunnen weten.

.

Employer Branding video

Met dit product krijg je er ook meteen een professional bij op dit terrein. Met meer dan 30 jaar ervaring in HRM en arbeidsmarktcommunicatie is ElevatorPitchOnline  graag je partner in arbeidsmarktcommunicatie. Met advies en beeldvorming. Een Employer Brandfilm is de perfecte tool om de pluspunten scherp over het voetlicht te brengen.

ElevatorPitchOnline is geen Amsterdams reclamebureau, dus verwacht van ons geen ultra gelikte supercreatieve filmpjes met allerlei speciale effecten. Je verliest daarmee niet alleen veel authenticiteit, je praat dan meteen over een tigvoudig budget. We gaan er vanuit dat de kracht in de basis gevonden kan worden. Wat we vastleggen zijn eerlijke verhalen van jouw medewerkers, verteld vanuit hun werkplek.  

Wat wij doen is het ambachtelijke werk, dus meer op inhoud en human interest: het interviewen en goed in beeld brengen van representatieve mensen: dat zijn uw medewerkers, klanten of andere stakeholders die iets te melden hebben wat in lijn ligt met de gekozen arbeidsmarktstrategie.

Met het samenstellen van de film wordt rekening gehouden met zowel de mindsheare als de heartshare. Dat houdt in dat zowel feitelijke informatie die voor de doelgroep relevant is belicht wordt, en dat tegelijk ook de positieve associaties van uw doelgroep bij uw organisaties opgeroepen worden. Film is een prachtige tool om dat gestalte te geven en de juiste effecten te bereiken.

Voor wie?

Dit product is geschikt voor kleinschalige MKB bedrijven die geen budget hebben voor een reclamebureau, maar toch professioneel willen werken aan de promotie van hun arbeidsmarktpositie.

Procesbeschrijving

 1. Briefing: kandidaat geeft zijn wensen, bijzonderheden aan hand van checklist aan
 2. Opdracht wordt vastgelegd en bevestigd
 3. script en draaiboek worden opgeleverd
 4. Opdrachtgever bepaalt welke personen ingezet worden uit zijn organisatie
 5. Goedkeuring script en draaiboek door opdrachtgever
 6. Afspraak maken voor de video opname, datum, tijd en locatie.
 7. Uitvoering Videoshoot(s) op afgesproken locatie
 8. Montage: het beeldmateriaal wordt in onze montagekamer verwerkt tot een preview.
 9. Goedkeuring preview: de preview wordt ter goedkeuring voorgelegd. De opdrachtgever maakt modificatie-wensen kenbaar.
 10. Eventuele aanpassingen worden in de montage verwerkt
 11. Oplevering

Voordelen:

Met deze Employer Branding Video krijgt u tegen een scherpe prijs een sterke tool voor uw wervingscampagne in handen, waarmee de instroom van schaarse professionals beter op gang komt. Met deze film maakt u echt een verschil. Een film met eerlijke verhalen van mensen die uw werkgeverskwaliteiten promoten. De film is van hoogwaardige beeld en geluidskwaliteit, wordt opgenomen door een professionele videograaf met wie ElevatorPitchOnline samenwerkt. De eindredactie is in handen van een professional met verstand van zaken.

U bereikt meer attentiewaarde met een verhaal dat relevant is voor precies de juiste doelgroep. U selecteert de mensen die u geschikt vindt om de juiste boodschap persoonlijk te brengen. Uiterard sluit die boodschap volledig aan bij het vooraf gemaakte script.  De regie en eindredactie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 

Deze Employer Branding Video kan snel worden opgeleverd.

 

 • De film versterkt de werkgeversidentiteit
 • Deze dienst helpt met je werkgevers merkpositionering
 • Mindshare en heartshare doelstellingen verwerkt in film
 • De boodschap kan gericht gestuurd worden
 • Het product draagt bij aan attentiewaarde en de juiste kwalitatieve match
 • Het betrekken van uw medewerkers bij het project versterkt engagement
 • De film kan geplaatst worden op de corporate website en social media
 • U kan rekenen op een partij die mee kan denken in uw arbeidsmarktcommunicatie
 • Snelle doorlooptijd
 • Scherpe prijs