Klantreacties

Home >> Klantreacties

Reacties van onze klanten

Als werkzoekende heb ik de mogelijkheid gehad om een korte workshop van Rob te volgen. Dit was in één woord een cadeau! Vol enthousiasme deelt Rob zijn kennis en zorgt ervoor dat iedereen inderdaad het beste uit zichzelf naar boven haalt. Sterke punten van mijzelf maar ook van mijn vak. Ik kan een ieder zo’n videopitch bij Rob aanraden!
5
Eveline Lycklema
Rob heeft voor mij een elevatorpitch film gemaakt en vervolgens een interview op film gezet. Rob heeft de kwaliteit om met zijn vragen je op een natuurlijke manier je verhaal te laten vertellen. Daarbij heeft hij zowel in het verhaal als voor het beeld oog voor detail en voor de grote lijn. Rob luistert goed en gebruikt dit in de vraagstelling, hierdoor sluit hij mooi aan op waar je zit. Hij creëert een prettige werksfeer. Door de vraagstelling en de verdere gesprekken heeft Rob mij gemotiveerd aan de slag te gaan met kort en krachtig mijn werk promoten en dit vervolgens zichtbaar en duidelijk in de wereld zetten.
4
Annet Kemmer
Praktijk voor kinesiologie
Rob gaf ons een workshop over de ‘Elevatorpitch’ en wist op inspirerende wijze zaken helder te maken. Hij is kritisch en doortastend op een prettige manier. Het was leerzaam om er op deze manier mee bezig te zijn. Deze workshop is voor mij een goede basis om er echt mee aan de slag te gaan. Dank voor al je tips Rob!
5
Saskia Stoop
Arbeidscoach
Rob Overgaauw is een coach in hart en nieren die meteen naar de kern van de zaak overgaat. Hij is in staat om scherp door te vragen en de onderste steen boven te krijgen. Tegelijkertijd heeft hij totaal compassie voor dat wat is. Geheel betrokken bij zijn client/klant en zijn of haar proces. Om de ander met al zijn talenten totaal uit de verf te laten komen. Helder, nuchter en creatief, hartelijk en een warme persoonlijkheid. Met oog voor realiteit, altijd onderzoekend en nieuwsgierig. Een plezier om met hem samen te werken. Fijn mens.
0
Nicolet Roelfsema
Dances with Life
Het is zo mooi hoe Rob mij authentiek kan laten vertellen over mijn praktijk. Kwalitatief heel goed, met veel diepgang. Hij laat je goed in je kracht staan
4
Caroline Haenen
Enneagram coach
Ik heb aan een interactieve workshop “videopitch” van Rob mogen deelnemen en kijk daar zeer positief op terug. Rob vind ik een zeer bevlogen coach met veel kennis en (levens)ervaring en hij weet mensen ècht in beweging te krijgen. Hij leert je te focussen op de je eigen talenten door het stellen van doelgerichte vragen. Door deze vragen leert hij je met andere ogen naar jezelf te kijken. De opbouw van zijn training sprak mij erg aan en samen met hem werk je echt naar een persoonlijk resultaat toe. Ik beveel Rob aan bij iedereen die nieuwsgierig is naar zijn/haar kwaliteiten en deze graag wil overbrengen middels een videopitch. Bedankt en succes Rob!
5
Eveline Zwart
Rob heeft een groot talent in het coachen van mensen, met name om inzicht te krijgen in je kern, je kwaliteiten en daardoor een goed beeld te krijgen waar je nu staat. Ook verstaat Rob de kunst van het interviewen zodat er mooie verrassende spontane gesprekken met diepgang ontstaan. Dit weet hij op een pakkende manier op beeld vast te leggen. Recent heeft Rob mijn levensverhaal verfilmd. Ik kan Rob een ieder aanbevelen.
5
Laura Ferrarini
Office Manager
De vragen die hij mij vooraf stelde zetten je aan het denken. Ik dacht “hier zit ik goed”. Rob trekt je de diepte in om nog eens een slag dieper te gaan over wat je nu eigenlijk wilt gaan vertellen in die pitch.
5
Wendy Kwanten
Interim Manager