Uitgeschreven Elevator pitch

Home >> Uitgeschreven Elevator pitch

 

Vind je een pitch schrijven moeilijk? Of wil je gewoon de zekerheid voor het allerbeste resultaat? Daar is een oplossing voor: uitbesteden aan Rob van ElevatorPitchOnline. Die schrijft de pitch voor je uit, alsof het van je eigen hand komt.

Of je nu professional bent in loondienst of een eigen praktijk runt, je zult als het er op aan komt positief moeten opvallen. Je teksten uitbesteden en dus een uitgeschreven pitch kant en klaar ontvangen, is daarom een uitgelezen idee.

Met een elevator pitch maak je duidelijk wat de potentiële doelgroep(en) of stakeholders van jou mogen verwachten. Genereer attentiewaarde en wordt relevant met een pakkende pitch.

Niet iedereen heeft van nature een scherpe pen en dat is niet zo vreemd, want je kunt niet overal goed in zijn. Copywriting is een vak en hoogst waarschijnlijk niet het jouwe. 

Je kent die mensen misschien wel die met in de pakjesmaand als sneldichter optreden. Je staat er verbaast van hoe die binnen enkele minuten een st Nicolaas gedicht in elkaar zetten. Dat is wat ik doe met pitches, ik schrijf ze waar je bij staat. En je vraagt je vertwijfeld af hoe ik jou in die korte tijd doorgronde en alle spijkers op z’n kop sloeg. Straks staat jouw pitch misschien ook te shinen op je website.  

Dat werkt als volgt:

Telefonisch of in een zoom sessie stel ik je eerst enkele vragen. Ik moet voelen hoe het is om in jouw schoenen te staan, zodat ik vanuit jouw perspectief kan schrijven. Jij geeft me daarom de input, ondermeer waar de pitch op gericht moet zijn en welke doelen je voor ogen hebt.

Na deze voorbereiding ga ik die pitch voor je schrijven. Dat levert een eerste concept op die jij vervolgens mag beoordelen.

Jouw eventuele commentaar op dat concept ga ik verwerken, tot je tevreden bent. Kort daarna volgt de eindversie waarmee jij aan je ambitieuze doelen kunt gaan werken.

Voor wie?

Voor werknemers, freelancers, start ups die bewust met hun (arbeids-)markt bezig zijn, kunstenaars. Professionals die een opdracht, klant, baan of investeerder willen scoren en werk maken van hun profilering.

Mensen die zekerheid nodig hebben om te scoren met sollicitatiebrieven, presentaties in tenders, of het afgeven van een elevator pitch bij een netwerkclub.

Zullen we aan de slag gaan?

Procesbeschrijving

 1. Briefing: kandidaat geeft zijn wensen
 2. Opdracht, aanbetaling 50%; Afspraak zoomsessie
 3. Zoomsessie ca 1 uur
 4. Uitschrijven pitch
 5. Conceptfase,
 6. Korte nabespreking
 7. Definitieve oplevering (eventueel na aanpassingen uit nabespreking)

Voordelen:

 

 • Je pitch wordt professioneel geschreven door een copywriter die in Personal Branding is gespecialiseerd
 • Authentiek
 • Profiteer van de kennis van iemand die precies weet hoe recruiters oordelen
 • Met de uitgeschreven pitch kun je uitblinken op online platforms
 • De uitgeschreven pitch is strategisch samengesteld