Uitgeschreven Elevator pitch

Home >> Uitgeschreven Elevator pitch

 

Vind je een pitch schrijven moeilijk? Of wil je gewoon de zekerheid voor het allerbeste resultaat? Daar is een oplossing voor: uitbesteden aan de vakman. Die schrijft de pitch voor je uit, alsof het van je eigen hand komt.

Of je nu professional bent in loondienst of een eigen praktijk runt, je zult als het er op aan komt positief moeten opvallen. Daar heb je een goed verhaal voor nodig en niet zomaar een flutstory van 13 uit een dozijn. Is dat niet je dagelijkse business en vind je het toch nodig, gooi dan even een balletje op naar mij en laat je verrassen. Het kan echt heel snel.

Of je nu loodgieter bent, makelaar, gerechtsdeurwaarder of zelfstandig werkend HR adviseur, het maakt voor mij niet uit. Het wordt altijd maatwerk en verhoogt jouw aantrekkingskracht met de factor veel. 

Niet iedereen heeft van nature een scherpe pen en dat is niet zo vreemd, want je kunt niet overal goed in zijn. Teksten schrijven is een vak op zich en hoogst waarschijnlijk niet het jouwe.

Ken je die mensen die in de sinterklaastijd als sneldichter optreden en voor ieder die dat wil een gedicht maken. Dat is ongeveer wat ik doe met het schrijven van elevator pitches. Ik schrijf ze of zet ze voor je op je smartphone camera waar je bij staat. 

Dat werkt als volgt:

Telefonisch of in een zoom sessie stel ik je eerst enkele vragen. Ik moet voelen hoe het is om in jouw schoenen te staan, zodat ik vanuit jouw perspectief kan schrijven. Jij geeft me daarom de input, ondermeer waar de pitch op gericht moet zijn en welke doelen je voor ogen hebt.

Na deze voorbereiding ga ik die pitch voor je schrijven. Dat levert een eerste concept op die jij vervolgens mag beoordelen.

Jouw eventuele commentaar op dat concept ga ik verwerken, tot je tevreden bent. Kort daarna volgt de eindversie waarmee jij aan je ambitieuze doelen kunt gaan werken.

Voor wie?

Voor werknemers, freelancers, start ups die bewust met hun (arbeids-)markt bezig zijn, kunstenaars. Professionals die een opdracht, klant, baan of investeerder willen scoren en werk maken van hun profilering.

Mensen die zekerheid nodig hebben om te scoren met sollicitatiebrieven, presentaties in tenders, of het afgeven van een elevator pitch bij een netwerkclub.

Zullen we aan de slag gaan?

Procesbeschrijving

 1. Briefing: kandidaat geeft zijn wensen
 2. Opdracht, aanbetaling 50%; Afspraak zoomsessie
 3. Zoomsessie ca 1 uur
 4. Uitschrijven pitch
 5. Conceptfase,
 6. Korte nabespreking
 7. Definitieve oplevering (eventueel na aanpassingen uit nabespreking)

Voordelen:

 

 • Je pitch wordt professioneel geschreven door een copywriter die in Personal Branding is gespecialiseerd
 • Authentiek
 • Profiteer van de kennis van iemand die precies weet hoe recruiters oordelen
 • Met de uitgeschreven pitch kun je uitblinken op online platforms
 • De uitgeschreven pitch is strategisch samengesteld