Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

Niemand zag het aankomen. Niemand zat er op te wachten. Niemand zal het betreuren als het straks uitgedoofd is. Maar voorlopig is het nog niet zo ver en zullen we het er mee moeten doen. Het beste van maken. Als ondernemer worden we allemaal getroffen. Niet alleen door de gezondsheidsconsequenties, maar ook de gezondheid van onze merken, onze bedrijven.

Schraap je moed bij elkaar

Zelf heb ik daar vooral één ding over te zeggen: zorg dat je als ondernemer zichtbaar blijft. Misschien wel juist nu in de Corona crisis. Schraap je moed bij elkaar, kijk in de spiegel en maak jezelf duidelijk dat deze crisis over gaat en dat je er sterker uitkomt. Zoiets kun jij ook tegen je klanten zeggen. En doe je dat op video dan heb je niet alleen een groter bereik, je komt ook krachtig over. Uiteraard geef ik graag zelf het voorbeeld.

Perfectie is een illusie

Ik zal eerlijk zijn: ook al doe ik het nu 8 jaar, het is voor mij ook iedere keer weer iets dat ik moet overwinnen. Ga ik deze wel of niet plaatsen? Wat zullen die en die er van zeggen? Kom ik wel sterk genoeg over? Is mijn Rotterdamse dialect geen stoorzender? En tal van andere punten die voor vertwijfeling zouden kunnen zorgen. Maar laat ik je één ding zeggen: dat is normaal. We hebben allemaal van die stemmetjes in ons hoofd die alsmaar kwetteren dat je het beter niet kunt doen. Of anders moet doen. Of het over een tijdje moet doen als dan en dan…Herken je dit? Vergeet al die zaken. Perfectie bestaat niet. Het streven ernaar zit alleen in de weg dat je actie neemt. 

Drie succesbepalende factoren

Video profilering is niet voor iedereen even vanzelfsprekend of gemakkelijk. De techniek en de infrastructuur zullen het  probleem niet zijn. Met een goede smartphone kom je een heel eind. De echte uitdaging zit ‘m in hele andere dingen. Om precies te zijn in drie dingen: het lef vinden om het te doen, de juiste toon weten aan te slaan en je boodschap weten te verpakken met een klinkend verhaal.

Wil je tot in de diepste vezels controle krijgen over deze drie punten, wil je leren hoe jij met videoprofilering extra smoel geeft aan je personal branding, wil jij nooit meer hoeven te twijfelen over je zelfvertrouwen als je jezelf moet presenteren? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ook jij kunt dit je eigen maken. Met mijn coachingpakket voor videoprofilering bestaande uit 5 successtappen ga jij dit binnen drie maanden onder de knie te krijgen. Helemaal zelfstandig, zonder hulp en sterker nog, je gaat het leuk vinden om te doen.

Wil je daar meer van weten dan raad ik je aan me een whatsapp bericht te sturen of te mailen 06229948040 of info@elevatorpitchonline.nl als je wilt weten hoe deze aanbieding er voor jou kan uitzien.