Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

Jezelf.

wie zet je neer?

een profileringsfilm levert de beste conversie

Mensen willen weten met wie ze zaken doen

Je mag dan ondernemer zijn, je neemt overal je zelf mee. Ik welke rol dan ook. Het goede nieuws is: mensen die je klant willen worden vinden dat prima. Meer dan dat zelfs! Ze willen graag met je in zee, dat wil zeggen, als ze je al een beetje kennen en natuurlijk als ze vertrouwen hebben in je dienst.  En weet je wat een hele goede manier is om dat te doen? Met een profielfilm. Die je online voor jou laat werken op je website of in je social media.

Met een profielfilm regel je dat

Waarom werkt een profileringsfilm zo goed? Daar zijn meer redenen dan ik in deze blog kan opsommen. Maar om te beginnen, maak je de digitale ontmoeting persoonlijk. Je bezoeker krijgt een inkijkje in jouw persoon en je achtergrond. Hij ontdekt waarom je doet wat je doet. In die profielfilm introduceer jezelf, je vertelt wat je wilt betekenen en waarmee jij hèt verschil wilt maken….. Dat alles genereert niet alleen veel aandacht, het selecteert ook meteen de juiste mensen. Mensen die het verdienen om jouw klant te worden.

Voorselectie scheidt het kaf van het koren

Met een goed doordachte profileringsfilm doe je dus een soort voorselectie. Je selecteert mensen die bewust voor jou kiezen. Ik, Rob Overgaauw, noem dat rendement halen uit je identiteit. De magneetkracht die daar in verborgen zetten we aan het werk. En geloof me, dat is meer dan je denkt.

Werkt zo’n profielfilm ook voor jou?

Gaat die profielfilm ook voor jou werken…? Helaas kan ik daar geen 100% zekerheid over geven, want dat is afhankelijk van meerdere factoren. Wat die factoren zijn en of jij die in huis hebt bespreek ik graag met je. Je mag me hierover bellen, dat kost je niets. In een gesprek van 10 minuten weet je of een profielfilm voor jou iets is of niet.

Hoe lang duurt de productie van een profielfilm?

En het maken van zo’n profielfilm, hoe zit dat? En hoelang duurt het? Met een ondernemer die een verhaal heeft en dit wereldkundig durft te maken kan ik het heel vlot gaan. Vooraf doen we samen het voorwerk, dat houdt in dat we samen aan de hand van een checklist enkele punten doorlopen die van strategisch belang zijn voor de opname van jouw profielfilm.

Daarmee ben je goed voorbereid op de opname van je profielfilm. De opname vindt plaats in de studio of op een andere locatie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Na de videosessie volgt nog de montage, waarin we speciale wensen kunnen verwerken.

Al met al kun je binnen enkele dagen al beschikken over een wervende profielfilm die jij kunt inzetten op je website en/of in je social media.