Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

Jezelf.

wie zet je neer?

een profileringsfilm levert de beste conversie

Mensen willen weten met wie ze zaken doen

Je mag dan ondernemer zijn, je neemt overal je zelf mee. Ik welke rol dan ook. Het goede nieuws is: mensen die je klant willen worden vinden dat prima. Meer dan dat zelfs! Ze willen zien wie je bent. Ze willen weten met wie ze in zee gaan.

Met een profileringsfilm regel je dat

Daarom is een profileringsfilm zo sterk. Je introduceert jezelf, je vertelt wat je wilt betekenen en je legt uit waarmee jij hèt verschil maakt….. Dat alles genereert niet alleen veel aandacht, het selecteert ook de juiste mensen. Je wilt toch in contact komen met mensen die ècht zaken met je willen doen..?

Voorselectie scheidt het kaf van het koren

Met een profileringsfilm van ElevatorPitchOnline doe je een soort voorselectie. Mensen dus die bewust voor jou kiezen. Rob Overgaauw noemt dat rendement halen uit je identiteit. De magneetkracht die daar in verborgen zit halen we boven water.

Ook voor jou?

Hoe dat ook voor jou kan werken met een profileringsfilm…? Bel of mail ‘m voor een afspraak. Hij legt het graag uit in een persoonlijk gesprek. Met een ondernemer die een beetje sterk in zijn schoen staat film is de opname binnen een dagdeel geregeld. Ben je nog een beetje zoekende? Dan besteden we wat meer tijd aan het voorwerk, reken door de bank genomen op een dagdeel extra. Na de shoot kun je je film binnen een week on line hebben staan in je eigen social media of website.