Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

 

Boek een pitchvideo die bij je past.

Er zijn verschillende situaties waarbij je jezelf of je bedrijf wilt presenteren. Ik heb daarom een aantal pakketten samengesteld voor verschillende soorten pitchvideo’s. Van een standaard pitchCV tot een uitgebreide Product presentatie of bedrijfsfilm.

De pitchvideo’s worden opgenomen in de studio in Gouda. Wil je liever een andere locatie? dat kan, vraag ons naar de mogelijkheden.

De vanafprijs is € 379,– excl. btw. Voor dat bedrag ontvang je een standaard pitchfilm van maximaal anderhalve minuut, gebaseerd op grondige voorbereiding en twee uur studio tijd, keurig gemonteerd opgeleverd.

Voor alle producten geldt dat we er een maatwerk product van kunnen maken.  Animaties, speciale effecten, muziek…Bel ons gerust voor een passende aanbieding.

Reacties van klanten

Rob Overgaauw is een coach in hart en nieren die meteen naar de kern van de zaak overgaat. Hij is in staat om scherp door te vragen en de onderste steen boven te krijgen. Tegelijkertijd heeft hij totaal compassie voor dat wat is. Geheel betrokken bij zijn client/klant en zijn of haar proces. Om de ander met al zijn talenten totaal uit de verf te laten komen. Helder, nuchter en creatief, hartelijk en een warme persoonlijkheid. Met oog voor realiteit, altijd onderzoekend en nieuwsgierig. Een plezier om met hem samen te werken. Fijn mens.
Nicolet Roelfsema – Dances with Life