Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

 

Boek een pitchvideo die bij je past.

Er kunnen tal van aanleidingen zijn waarom jij je jezelf, je merk of je bedrijf wilt presenteren. Elevator Pitch Online heeft een aantal pakketten samengesteld voor verschillende doelen. Dat varieert van een persoonlijke pitchCV tot een bedrijfspromotie of employer brand film. Sinds 2020 is er een speciale editie voor kunstenaars en interior designers in de aanbieding. Dit concept ontwikkelde Elevator Pitch Online in samenwerking met Associates Des Arts. (let op: er loopt een aantrekkelijke actie tot 1 oktober 2020).

De video’s kunnen zowel worden opgenomen in onze studio in Gouda of Delft als op een willekeurige andere locatie.

De vanafprijs is € 379,– excl. btw. We maken een superwervende pitchfilm voor sollicitatie of acquisitiedoeleinden. Met tevredenheidsgarantie.

Meerwerk: Animaties, speciale effecten, muziek, figuranten, beeldtekst…Bel ons voor een passende aanbieding.

videoprofiel

Reacties van klanten

Rob heeft mij laten zien hoe lastig het is jezelf te ‘verkopen’. Tegelijkertijd heeft hij ervoor gezorgd dat het voor mij toch mogelijk werd een mooi beeld van mezelf neer te zetten. Hij beheerst de kunst van het vragen stellen en laat het lijken of hij een ‘gewoon’ gesprek met je voert. Mede hierdoor voel je je snel op je gemak en zie je jouw ‘echte’ ik!
Danielle Storm van Leeuwen Vermolen - Loopbaanadviseur