Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

IN DRIE STAPPEN NAAR DE PERFECTE VIDEO PITCH

STAP 1 – DE VOORBEREIDING

DE VOORBEREIDING

Om de videoshoot de beste kans te geven besteden we eerst tijd aan het persoonlijk contact. We willen je echt leren kennen en we willen ontdekken wat jouw doel en wie je doelgroep is.

Vooraf aan de videoshoot krijg je een vragenlijst die we later telefonisch afstemmen. In de fase van voorbereiding verzamelen we al het relevante materiaal. De door jou verstrekte informatie dienen als bouwstenen om het juiste script te ontwerpen. Dat verhaal wordt uiteraard scherp in lijn gebracht met je doelstelling en doelgroep. Als dit gereed is sluiten we de voorbereiding af en zijn we klaar voor de videoshoot

Meestal gebruiken we bij een video shoot een interview. Dat vinden onze klanten prettiger dan een monologische pitch. Het voordeel van een interview boven een monologie is dat de klant zich steeds op afgebakende onderdelen van zijn verhaal hoeft te concentreren. Hij of zij heeft niet het dwingende gevoel dat er een heel verhaal uit het hoofd moet worden gestampt.

STAP 2 – DE VIDEOSHOOT

Zodra je voorbereiding met vragen en antwoorden achter de rug is kan er gefilmd gaan worden. Dat gebeurt ofwel in de studio in Gouda of er wordt een andere plek afgesproken. Wij doen er alles aan om jou in de juiste stemming te brengen en het beste in jezelf naar boven te brengen.

Het eerste kwartier wordt er droog geoefend, zodat je vertrouwd bent met de camera en belichting. Voor je het weet zit jij in de juiste actiemodes. Met onze interviewtechniek stimuleren we jouw enthousiasme en gedrevenheid. Stap voor stap ontvouwen zich de componenten uit het script als losse fragmenten. Je wordt in dit proces van a tot z begeleid, de regie kun je helemaal aan ons overlaten. We letten er op dat jouw expressie sterk bijdraagt aan de power in je verhaal. De videoshoot duurt circa twee tot twee en half uur en die tijd is om voor je het weet.

STAP 3 – DE OPLEVERING

Na de videoshoot gaan wij monteren. Binnen een week ontvang je een preview van de eerste resultaten waarop je commentaar mag geven. Je geeft aan wat je wensen zijn, waarmee wij opnieuw in de montage kamer aan de slag gaan. We vinden het belangrijk dat je helemaal tevreden bent over de oplevering. Als de film na het nodige overleg in het eindstadium is beland sturen we je deze als bestand door met Wetransfer of je ontvangt deze op een USB stick. De film kun je meteen uploaden in je eigen video kanaal (bijv. YouTube, vimeo) in je social media of je website. We adviseren je eventueel graag bij de implementatie.

Reacties van klanten

Rob Overgaauw is een coach in hart en nieren die meteen naar de kern van de zaak overgaat. Hij is in staat om scherp door te vragen en de onderste steen boven te krijgen. Tegelijkertijd heeft hij totaal compassie voor dat wat is. Geheel betrokken bij zijn client/klant en zijn of haar proces. Om de ander met al zijn talenten totaal uit de verf te laten komen. Helder, nuchter en creatief, hartelijk en een warme persoonlijkheid. Met oog voor realiteit, altijd onderzoekend en nieuwsgierig. Een plezier om met hem samen te werken. Fijn mens.
Nicolet Roelfsema – Dances with Life

Contact.

Wil je een pitch video laten maken? Wij gaan graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804

3 + 14 =