Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

IN DRIE STAPPEN NAAR DE PERFECTE PITCHVIDEO

STAP 1 – DE VOORBEREIDING

Goede voorbereiding is het halve werk. Voordat je aan de film begint wil ik je eerst graag beter leren kennen. Wat zijn je onderscheidende kwaliteiten, waar blink je in uit, wie zijn je ideale klanten? Wat wil je met je film bereiken?

In de fase van voorbereiding gebruik ik een vragenlijst, dat helpt om het proces planmatig en efficiënt te laten verlopen. De door jou verstrekte informatie wordt gebruikt voor het script. Zodra we het eens zijn over een passende verhaallijn en een sterke boodschap zijn we klaar voor de videoshoot. Dat is de volgende stap.

En neem van me aan dat Ik best snap dat het maken van zo’n film en daarin de hoofdrol pakken geen alledaagse kost is. Als jij straks voor die camera staat  mag je rekenen op alle support om jou de beste versie van jezelf te laten geven. Als jij er plezier aan beleeft dan is dat fijn voor jou, fijn voor ons maar vooral ook fijn voor het eindresultaat, want die film wordt daar een stuk sterker door. 

 

STAP 2 – DE VIDEOSHOOT

De opname kan zowel plaatsvinden in de studio in Gouda als op vrijwel iedere  andere plek, binnen of buiten. Op de draailocatie is het eerste kwartier vaak even een mentale warming up. Daarin laat ik je vertrouwd raken met de camera en een studio setting. Zodra jij er klaar voor bent laten we stap voor stap het verhaal ontstaan.

De  eerder door jou verstrekte gegevens dienen als draaiplan en vormen de leidraad voor de shoot. De regie mag je toevertrouwen aan mij. Ik geef je aanwijzingen waar dat nodig is. Jouw expressie, zowel lichaamstaal als spraak, zij daarbij belangrijke  factoren. Maak je geen zorgen om je tekst, die komt altijd goed. 

De videoshoot duurt gemiddeld anderhalf uur en die tijd is om voor je het weet. 

STAP 3 – DE OPLEVERING

Na de videoshoot volgt de editing fase waarin ik de ruwe filmbestanden ga monteren. Hier werk ik aan strakke overgangen van fragmenten, beeldtekst, effecten, extra sfeerbeelden, achtergrondmuziek en wat er nog meer nodig is.

Meestal ontvang je binnen een week de preview van het eerste resultaat. Dan ligt de bal weer bij jou: aan jou om daar feedback op te geven.  Jouw wensen zijn belangrijk en de montage is geduldig. Samen werken we toe naar een eindresultaat en zodra we vinden dat er genoeg overtuigingskracht is gerealiseerd krijg je je film digitaal aangeleverd.

De opgeleverde film kun je vervolgens uploaden in je eigen video kanaal (bijv. YouTube, Vimeo), in je social media of in je website. Ik adviseer je graag bij de implementatie of over strategische toepassingen bij je online marketing. 

Reacties van klanten

Rob heeft een mooie film als elevator pitch gemaakt van mij en van mijn bedrijf als belastingadviseur. Hij neemt er ruim de tijd voor en bereidt je goed voor op de opname door middel van een interview. Het vertellen van je verhaal voor de camera gaat daardoor heel gemakkelijk. Het resultaat ziet er prima uit. Ik vind het een hele goede manier om mijn bedrijf te presenteren.
Dick Roemeling – Praktijk voor belastingrecht

Contact.

Wil je een pitch video laten maken? Wij gaan graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804

7 + 6 =