Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

IN DRIE STAPPEN NAAR DE PERFECTE VIDEOPITCH

STAP 1 – DE VOORBEREIDING

Goede voorbereiding is het halve werk. Om de videoshoot de beste kans te geven besteden we er daarom tijd aan. Natuurlijk willen we jou graag leren kennen als ondernemer of als professional. Maar net zo belangrijk is de vraag wat jouw doel is met je film en tot welke doelgroep jij je richt. De films die wij maken zijn niet alleen esthetisch heel aantrekkelijk, ook de doeltreffendheid vinden we. 

Daarom krijg je vooraf een vragenlijst die we later telefonisch afstemmen. In de fase van voorbereiding verzamelen we al het relevante materiaal. De door jou verstrekte informatie is de basis voor het script. Daarin zit de wervende boodschap die straks jouw doelgroep moet bereiken.  Als we er van overtuigd zijn dat die basis goed is, zijn we klaar voor de videoshoot.

STAP 2 – DE VIDEOSHOOT

Zodra de voorbereiding een helder draaiplan heeft opgeleverd kan er gefilmd gaan worden. Dat kan zijn in de studio in Gouda of op een andere plek, binnen of buiten. Wat die plek ook is, wij doen er alles aan om jou in de juiste stemming te brengen en tijdens de shoot het beste in jezelf naar boven te brengen.

Het eerste kwartier wordt er droog geoefend, zodat je vertrouwd bent met de camera en belichting. Voor je het weet zit jij in de juiste actiemodes. Stap voor stap ontvouwt zich het verhaal wat we willen hebben. We adviseren je in het scherp formuleren, teksten die echt raken. Daarnaast letten we ook op je expressie , want dat is echt een succesfactor voor je film. Als je wilt stellen wij vragen tijdens de opname, die jij beantwoordt. Zo wordt het interactief en vergeet je zelfs dat het gefilmd wordt. De videoshoot duurt een tot twee uur en die tijd is om voor je het weet. Fun en concentratie helpen om jouw smile en shiny eys goed in beeld te brengen.

STAP 3 – DE OPLEVERING

Na de videoshoot volgt de editing fase waarin wij de ruwe filmbestanden gaan monteren. Meestal ontvang je binnen een week de preview van de eerste resultaten. Aan jou om daar commentaar op te geven.  Jouw wensen zijn belangrijk voor ons en de montage is geduldig. Als we het er helemaal over eens zijn dat de film gaat doen waar die voor bedoeld is zorgen wij er voor dat jouw film wordt opgestuurd via de digitale snelweg. Dat doen we volgens jouw voorkeur, bijvoorbeeld met Wetransfer, via Google Drive of je ontvangt de film op een USB stick. Daarmee kun je de film uploaden in je eigen video kanaal (bijv. YouTube, Vimeo), in je social media of in je website. We adviseren je graag bij de implementatie en de strategische toepassing. Met name als on line marketing jouw ding is hebben we hele goede adviezen voor je. 

Reacties van klanten

Wat Rob heel sterk doet is dat hij doorprikt, hij is heel scherp, soms confronterend, maar dat heb je dan ook gewoon nodig op zo’n moment. Hij weet je heel goed te triggeren en je zelf scherp neer te zetten.
Wil Cansinius – interim manager en business consultant

Contact.

Wil je een pitch video laten maken? Wij gaan graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804

12 + 6 =