Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

IN DRIE STAPPEN NAAR DE PERFECTE VIDEO PITCH

STAP 1 – DE VOORBEREIDING

Jezelf profileren in een video pitch is zo makkelijk nog niet, zeker als dat niet je dagelijkse bezigheid is. Hoe breng je jouw enthousiasme op de juiste manier over? Hoe zorg je er voor dat je attentiewaarde krijgt? Wat is er nodig om jouw boodschap een lading mee te geven die het effect oplevert wat je wilt? Hoe zorg je er voor dat je het juiste publiek aanspreekt?

Bij Elevator Pitch Online word je van a tot z begeleid, van voorbereiding tot oplevering. De marketing en communicatie, de strategische punten en de persoonlijke presentatiepuntjes houden we in dit proces goed in het vizier.

In de voorbereidingsfase krijg je in een format een aantal vragen aangereikt die je helpen om je verhaal spits te krijgen. Je wordt daarbij telefonisch geadviseerd en op weg geholpen.

Zodra je gereed bent gaan we aan de slag. Eerst doe jij je pitch als monoloog, daar krijg je meerdere kansen voor. Daarna doen we een deel waarbij jij een aantal vragen beantwoordt, zeg maar een business interview. Dit interview sluit naadloos aan op alles wat je in de voorbereiding op een rijtje hebt gezet. Voor veel mensen is dit ook zonder voorbereiding goed te doen.

STAP 2 – DE VIDEOSHOOT

Na de voorbereiding ben je klaar voor opname van de video pitch. Je hebt de juiste kleding bij je en je zorgt dat je uitgerust en ontspannen in de studio in Gouda verschijnt. Behalve het juiste uiterlijke plaatje is het belangrijk dat jij in de juiste stemming bent. Mijn studio is behoorlijk informeel en dat geldt ook voor mijn benadering. Zonder overigens een seconde concessie te doen aan het beoogde eindresultaat. Dat is uiterst professioneel.

Film is meer dan alleen een verbaal deel, het gaat ook heel erg om expressie: glimmende oogjes, gebaren van handen, variaties in stemgebruik, enz. Die helpen allemaal mee om jouw videopitch power te geven.

De opname duur is maximaal 2 uur. Binnen die tijd hebben we de juiste spanningsboog. Van al het geschoten materiaal blijft ongeveer 10% over wat gebruikt gaat worden. Dat wordt de basis voor jouw film. De editor zorgt er voor dat al die stukken in een spannend geheel worden gemonteerd.

STAP 3 – DE OPLEVERING

Na de montage van de video pitch krijg je een eerste oplevering, dat is een concept. Je vormt een oordeel over het concept en je geeft aan of en wat je eventueel anders zou willen.

Het is binnen redelijke grenzen mogelijk om nog veranderingen aan te brengen voordat de film definitief wordt opgeleverd. Bij de definitieve oplevering ontvang je dan de ruwe film bestanden die jij meteen kunt uploaden in je eigen video kanaal (bijv. YouTube, vimeo). Oplevering in een DVD is ook mogelijk. Hoe je met je film online het beste resultaat krijgt? Daar adviseren wij je graag bij. Lees hier veelgestelde vragen over het maken van een video pitch.

Reacties van klanten

Rob gaf ons een workshop over de ‘Elevatorpitch’ en wist op inspirerende wijze zaken helder te maken. Hij is kritisch en doortastend op een prettige manier. Het was leerzaam om er op deze manier mee bezig te zijn. Deze workshop is voor mij een goede basis om er echt mee aan de slag te gaan. Dank voor al je tips Rob!
Saskia Stoop - arbeidscoach

Contact.

Wil je een pitch video laten maken? Wij gaan graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804