Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

AANGENAAM, ROB OVERGAAUW.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wat mensen beweegt. Hoe ze in het leven staan en wat ze daarvan maken. De daarvan afgeleide menselijke prestaties hebben mij meer dan 30 jaar beziggehouden in het vakgebied van HRM. De laatste jaren is mijn interesse in deze context zich gaan verschuiven naar identiteitsvraagstukken. Wie is nu toch die ‘ik’ die in ons allen schijnt te huizen…? En hoe breng je die ik als identiteit over het voetlicht bijvoorbeeld als je in contact wilt komen met je doelgroepen.

Voor professionals en mkb-ondernemers is dit een interessante uitdaging. Onafhankelijk werkende professionals en organisaties hebben een identiteit, met kern- en merkwaarden. De weerspiegeling daarvan in hun markten is een belangrijke succesfactor. Zeker in een tijd dat alles transparant wordt door internet en iedere potentiële klant gemakkelijk een kijkje kan nemen in de ziel van een organisatie of bedrijf.

Juist dat soms bijna microchirurgisch onderzoeken van identiteits-kenmerken in combinatie met het ontwikkelen van een minutieuze profileringsstrategie is wat me nu echt bezig houdt.
Het is mijn passie om iedereen die dat wil in staat te stellen zich te laten zien op een manier die de persoon of organisatie het dichtst bij zijn profileringsdoel brengt. Het filmen is daarbij een van mijn favoriete werktuigen geworden. Film is heerlijk confronterend en tegelijk kun je met de schone kunst van het monteren bijna iedere gewenste indruk in beeld brengen.

SAMENWERKEN.

Als je er iets voor voelt om te gaan werken aan jouw profilering dan help ik je graag. Kijk bij de button in 3 stappen en je leest in grote lijnen hoe die samenwerking plaats vindt en hoe we samen naar een eindproduct werken.

Is dit een aanpak die je aanspreekt en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Reacties van klanten

In samenwerking met Rob heb ik gewerkt aan de totstandkoming van audiovisuele oplossingen, ter promotie van onze producten en diensten. Rob is een zeer geduldig en vakbekwame professional, met passie voor zijn werk en uiteindelijk resultaat.

Maurice Reijmer – Opleider in ICT

Rob doet zijn werk met veel bevlogenheid. In een bijzonder korte tijd, kan hij je specifieke kwaliteiten benoemen. Het is een hele goede oefening om jezelf te presenteren voor een camera.

Angelique Marres – Directeur Kinderopvang

Rob Overgaauw is een coach in hart en nieren die meteen naar de kern van de zaak overgaat. Hij is in staat om scherp door te vragen en de onderste steen boven te krijgen. Tegelijkertijd heeft hij totaal compassie voor dat wat is. Geheel betrokken bij zijn client/klant en zijn of haar proces. Om de ander met al zijn talenten totaal uit de verf te laten komen. Helder, nuchter en creatief, hartelijk ...

Nicolet Roelfsema – Dances with Life

WOW, dat het resultaat van een pitch opstellen met Rob! Je zit gelijk in je kracht en werkelijk op zo’n manier dat je dit ook naar buiten kan laten zien. Een opdracht binnen 2 dagen ..Waarom omdat hij zo goed duidelijk maakt, wat je doet en waarom je dingen doet, waar je kracht zit en waar je je energie op moet richten. Aanrader voor iedereen! Claudette

Claudette Kints – Portfolio and program leader health care

Rob is one of those very dedicated professionals with head and heart well balanced. He has a good eye and proven experience for focusing on the nuances of the relationship between People and Profit. Great artner to work with on Human Capital issues.

Robert Benninga – Keynote speaker

Rob heeft mij laten zien hoe lastig het is jezelf te ‘verkopen’. Tegelijkertijd heeft hij ervoor gezorgd dat het voor mij toch mogelijk werd een mooi beeld van mezelf neer te zetten. Hij beheerst de kunst van het vragen stellen en laat het lijken of hij een ‘gewoon’ gesprek met je voert. Mede hierdoor voel je je snel op je gemak en zie je jouw ‘echte’ ik!

Danielle Storm van Leeuwen Vermolen - Loopbaanadviseur

Naast het elevator pitch filmpje voor mijn website, heeft Rob mij flink aan het denken gezet. Door de vraagstelling in de voorbereiding en tijdens het interview, dwingt hij je om heel kort en duidelijk aan te geven waar het nu écht om gaat.

Tanneke Jansen – Business consultant

Een betere voorbereiding voor je elevator pitch kun je je niet wensen. Een goede investering in jezelf als zelfstandig ondernemer met als resultaat een prachtige elevator pitch online!

Claudia Verbakel – office manager

Iedereen wat een elevator pitch is. Weinigen realiseren zich hoe moeilijk het is te pitchen. Rob helpt je met je verhaal spits te krijgen. Hij is een scherp, direct en heeft een groot inlevingsvermogen in jou werk. Hij haalt ‘al interviewend’ je passie naar voren en legt dit vast op een kwalitatief hoogwaardige film. Op een heel natuurlijke wijze. Er zijn niet veel filmpjes van mijzelf die ik...

Emiel Vaes – Informed Decisions

Rob heeft een erg leuke dienst ontwikkeld: een filmpje als elevatorpitch. Hij helpt je in 1e instantie te focussen, wat heel leerzaam is. En je hoeft alleen maar te vertellen en je niet bezighouden of het goed overkomt, dat komt later wel in de montage. Rob is in staat om je verhaal naar voren te halen, zodat je je goed en integer profileert. En een leuke bijkomstigheid: de kosten vallen mee.

Lianne Vorstenbosch – Projectmanager innovatie

Neem contact met me op.

Wil je een pitch video laten maken? Ik ga graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804