Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

AANGENAAM, ROB OVERGAAUW.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wat mensen beweegt. Hoe ze in het leven staan en ook wat ze daar beroepsmatig van maken. Vooral mensen die bewust aan hun merk werken. Vanaf 1999 ben ik zelf ondernemer: tot 2012 als interim manager en later meer als profileringsexpert bij mijn label Elevator Pitch Online. Als geen ander weet ik dus hoe uitdagend het is om van jezelf een merk te maken.

Wat mij boeit is de vraag hoe je identiteit transformeert naar je merk. Hoe en wat communiceer je daarover naar je markt. Voor veel professionals en mkb-ondernemers is dit verre van eenvoudig. Dat was het ook niet voor mij, maar het heeft me nooit losgelaten. Het maken van films van en voor ondernemers die hun merk sterker op de kaart willen zetten fascineert me. Wat houdt ze bezig? Wat is hun passie? Wat is hun story? Welke fundamentele behoeften vullen ze in? Stuk voor stuk vragen die het script de juiste content bieden.

 

SAMENWERKEN.

Omdat de stap naar een gemiddeld reclame bureau voor veel kleine ondernemers te groot is ben ik in dit gat gesprongen. Een pitchfilm maak ik passend voor ieder budget.  

Vooraf hoor ondernemers wel eens zeggen dat ze er nog niet klaar voor zijn. Er blijkt altijd wel iets dat nog niet af is of waar ze nog op wachten. Tegen die mensen zeg ik: ga het gewoon doen. Kom die film maken en verwonder je over het resultaat. Het effect van film is namelijk meer emotie dan inhoud. En juist dat, het overbrengen van emotie met pakkende video’s, die naadloos aansluit bij het merk van de ondernemer, daar loop ik warm voor. En mijn klanten gelukkig ook als ze het resultaat zien. Het blijft bijzonder voor hen om zichzelf terug te zien in de hoofdrol van hun eigen pitchfilm. Maar wie dit eenmaal gedaan heeft weet dat het goed te doen is en nog leuk is ook. Laten we eerlijk zijn: jouw persoon maakt een heel groot deel uit van je toegevoegde waarde, dan mag die waardevolle prospect of lead jou toch best vooraf een beetje leren kennen? Dat geeft vaak de doorslag naar de volgende stap: contact leggen!

Ben jij er aan toe om je praktijk meer omzet te gunnen door een hogere acquisitiescore? Wil jij meer en een betere zichtbaarheid voor je merk? Geef je merk dan een flinke duw in de rug en laat die pitchvideo maken. Kijk bij  3 stappen hoe dit in zijn werk gaat.

Uiteraard kun je ook meteen een afspraak maken voor een informatief gesprek. 

Reacties van klanten

Rob heeft ervoor gezorgd dat ik in korte tijd een elevator pitch heb gemaakt, met een mooi eindresultaat: een video van 1 minuut. De workshop die hieraan vooraf ging begeleidde hij prettig en professioneel. Hij nam de tijd en gaf goede tips. Ga zo door!

Richard Springer

We kregen een workshop over de ‘Elevatorpitch‘ van Rob en het werd mij al snel duidelijk hoe goed hij met taal om kan gaan en daardoor direct tot de kern weet door te dringen. Hij is scherp en duidelijk op een prettige maar geen softe manier. Deze workshop was voor mij waardevol.

Dick Gelton

Ik heb aan een interactieve workshop “videopitch” van Rob mogen deelnemen en kijk daar zeer positief op terug. Rob vind ik een zeer bevlogen coach met veel kennis en (levens)ervaring en hij weet mensen ècht in beweging te krijgen. Hij leert je te focussen op de je eigen talenten door het stellen van doelgerichte vragen. Door deze vragen leert hij je met andere ogen naar jezelf te kijken.

De opbouw...

Eveline Zwart

Als werkzoekende heb ik de mogelijkheid gehad om een korte workshop van Rob te volgen. Dit was in één woord een cadeau! Vol enthousiasme deelt Rob zijn kennis en zorgt ervoor dat iedereen inderdaad het beste uit zichzelf naar boven haalt. Sterke punten van mijzelf maar ook van mijn vak.

Ik kan een ieder zo’n videopitch bij Rob aanraden!

Eveline Lycklema

In samenwerking met Rob heb ik gewerkt aan de totstandkoming van audiovisuele oplossingen, ter promotie van onze producten en diensten. Rob is een zeer geduldig en vakbekwame professional, met passie voor zijn werk en uiteindelijk resultaat.

Maurice Reijmer – Opleider in ICT

Rob doet zijn werk met veel bevlogenheid. In een bijzonder korte tijd, kan hij je specifieke kwaliteiten benoemen. Het is een hele goede oefening om jezelf te presenteren voor een camera.

Angelique Marres – Directeur Kinderopvang

Rob Overgaauw is een coach in hart en nieren die meteen naar de kern van de zaak overgaat. Hij is in staat om scherp door te vragen en de onderste steen boven te krijgen. Tegelijkertijd heeft hij totaal compassie voor dat wat is. Geheel betrokken bij zijn client/klant en zijn of haar proces. Om de ander met al zijn talenten totaal uit de verf te laten komen. Helder, nuchter en creatief, hartelijk ...

Nicolet Roelfsema – Dances with Life

Rob is one of those very dedicated professionals with head and heart well balanced. He has a good eye and proven experience for focusing on the nuances of the relationship between People and Profit. Great artner to work with on Human Capital issues.

Robert Benninga – Keynote speaker

Rob heeft mij laten zien hoe lastig het is jezelf te ‘verkopen’. Tegelijkertijd heeft hij ervoor gezorgd dat het voor mij toch mogelijk werd een mooi beeld van mezelf neer te zetten. Hij beheerst de kunst van het vragen stellen en laat het lijken of hij een ‘gewoon’ gesprek met je voert. Mede hierdoor voel je je snel op je gemak en zie je jouw ‘echte’ ik!

Danielle Storm van Leeuwen Vermolen - Loopbaanadviseur

Naast het elevator pitch filmpje voor mijn website, heeft Rob mij flink aan het denken gezet. Door de vraagstelling in de voorbereiding en tijdens het interview, dwingt hij je om heel kort en duidelijk aan te geven waar het nu écht om gaat.

Tanneke Jansen – Business consultant

Neem contact met me op.

Wil je een pitch video laten maken? Ik ga graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804

2 + 13 =