Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

AANGENAAM, ROB OVERGAAUW.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wat mensen beweegt. Hoe ze in het leven staan en wat ze daarvan maken. De daarvan afgeleide menselijke prestaties hebben mij meer dan 30 jaar beziggehouden in het vakgebied van HRM. De laatste jaren is mijn interesse in deze context zich gaan verschuiven naar identiteitsvraagstukken. Wie is nu toch die ‘ik’ die in ons allen schijnt te huizen…? En hoe breng je die ik als identiteit over het voetlicht bijvoorbeeld als je in contact wilt komen met je doelgroepen.

Voor professionals en mkb-ondernemers is dit een interessante uitdaging. Onafhankelijk werkende professionals en organisaties hebben een identiteit, met kern- en merkwaarden. De weerspiegeling daarvan in hun markten is een belangrijke succesfactor. Zeker in een tijd dat alles transparant wordt door internet en iedere potentiële klant gemakkelijk een kijkje kan nemen in de ziel van een organisatie of bedrijf.

Juist dat soms bijna microchirurgisch onderzoeken van identiteits-kenmerken in combinatie met het ontwikkelen van een minutieuze profileringsstrategie is wat me nu echt bezig houdt.
Het is mijn passie om iedereen die dat wil in staat te stellen zich te laten zien op een manier die de persoon of organisatie het dichtst bij zijn profileringsdoel brengt. Het filmen is daarbij een van mijn favoriete werktuigen geworden. Film is heerlijk confronterend en tegelijk kun je met de schone kunst van het monteren bijna iedere gewenste indruk in beeld brengen.

SAMENWERKEN.

Als je er iets voor voelt om te gaan werken aan jouw profilering dan help ik je graag. Kijk bij de button in 3 stappen en je leest in grote lijnen hoe die samenwerking plaats vindt en hoe we samen naar een eindproduct werken.

Is dit een aanpak die je aanspreekt en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Reacties van klanten

Rob heeft ervoor gezorgd dat ik in korte tijd een elevator pitch heb gemaakt, met een mooi eindresultaat: een video van 1 minuut. De workshop die hieraan vooraf ging begeleidde hij prettig en professioneel. Hij nam de tijd en gaf goede tips. Ga zo door!

Richard Springer

We kregen een workshop over de ‘Elevatorpitch‘ van Rob en het werd mij al snel duidelijk hoe goed hij met taal om kan gaan en daardoor direct tot de kern weet door te dringen. Hij is scherp en duidelijk op een prettige maar geen softe manier. Deze workshop was voor mij waardevol.

Dick Gelton

Ik heb aan een interactieve workshop “videopitch” van Rob mogen deelnemen en kijk daar zeer positief op terug. Rob vind ik een zeer bevlogen coach met veel kennis en (levens)ervaring en hij weet mensen ècht in beweging te krijgen. Hij leert je te focussen op de je eigen talenten door het stellen van doelgerichte vragen. Door deze vragen leert hij je met andere ogen naar jezelf te kijken.

De opbouw...

Eveline Zwart

Als werkzoekende heb ik de mogelijkheid gehad om een korte workshop van Rob te volgen. Dit was in één woord een cadeau! Vol enthousiasme deelt Rob zijn kennis en zorgt ervoor dat iedereen inderdaad het beste uit zichzelf naar boven haalt. Sterke punten van mijzelf maar ook van mijn vak.

Ik kan een ieder zo’n videopitch bij Rob aanraden!

Eveline Lycklema

In samenwerking met Rob heb ik gewerkt aan de totstandkoming van audiovisuele oplossingen, ter promotie van onze producten en diensten. Rob is een zeer geduldig en vakbekwame professional, met passie voor zijn werk en uiteindelijk resultaat.

Maurice Reijmer – Opleider in ICT

Rob doet zijn werk met veel bevlogenheid. In een bijzonder korte tijd, kan hij je specifieke kwaliteiten benoemen. Het is een hele goede oefening om jezelf te presenteren voor een camera.

Angelique Marres – Directeur Kinderopvang

Rob Overgaauw is een coach in hart en nieren die meteen naar de kern van de zaak overgaat. Hij is in staat om scherp door te vragen en de onderste steen boven te krijgen. Tegelijkertijd heeft hij totaal compassie voor dat wat is. Geheel betrokken bij zijn client/klant en zijn of haar proces. Om de ander met al zijn talenten totaal uit de verf te laten komen. Helder, nuchter en creatief, hartelijk ...

Nicolet Roelfsema – Dances with Life

Rob is one of those very dedicated professionals with head and heart well balanced. He has a good eye and proven experience for focusing on the nuances of the relationship between People and Profit. Great artner to work with on Human Capital issues.

Robert Benninga – Keynote speaker

Rob heeft mij laten zien hoe lastig het is jezelf te ‘verkopen’. Tegelijkertijd heeft hij ervoor gezorgd dat het voor mij toch mogelijk werd een mooi beeld van mezelf neer te zetten. Hij beheerst de kunst van het vragen stellen en laat het lijken of hij een ‘gewoon’ gesprek met je voert. Mede hierdoor voel je je snel op je gemak en zie je jouw ‘echte’ ik!

Danielle Storm van Leeuwen Vermolen - Loopbaanadviseur

Naast het elevator pitch filmpje voor mijn website, heeft Rob mij flink aan het denken gezet. Door de vraagstelling in de voorbereiding en tijdens het interview, dwingt hij je om heel kort en duidelijk aan te geven waar het nu écht om gaat.

Tanneke Jansen – Business consultant

Neem contact met me op.

Wil je een pitch video laten maken? Ik ga graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804