Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

Haal meer inspiratie uit ons blog..

De pitchfilm van een coach

De pitchfilm van een coach

Als je coach bent of een beroep hebt van kenniswerker heb je in principe alleen jezelf om je dienstverlening te verkopen. Iedere prospect zal op basis van de indruk die hij van jouw persoon krijgt moeten beoordelen of jij de juiste bent. Er is geen beter medium dan film om aan je markt duidelijk te maken wie je bent en waar je voor staat. Daarom is een pitchfilm of een introductiefilm een ijzersterke marketingtool die bovendien met de juiste begeleiding ook nog eens goed te maken is. Het filmpje dat ik laat zien van Rob Loydd is hopelijk een overtuigend voorbeeld.

Lees meer
Zichtbaar zijn met videoprofileren

Zichtbaar zijn met videoprofileren

Niemand zag het aankomen. Niemand zat er op te wachten. Niemand zal het betreuren als het straks uitgedoofd is. Maar voorlopig is het nog niet zo ver en zullen we het er mee moeten doen. Het beste van maken. Als ondernemer worden we allemaal getroffen. Niet alleen...

Lees meer
Hoe begin je een pitch?

Hoe begin je een pitch?

Pitchen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Zeker de opening niet. En daar begint het toch echt mee. Als die niet lekker loopt dan is het al bijna een verloren wedstrijd. In deze blog wordt je geholpen met enkele tips hoe je een vliegende start maakt.

Lees meer
Wij maken je indrukwekkend

Wij maken je indrukwekkend

Of je bedrijf succesvol is of niet hangt af van tenminste twee succesfactoren: de kwaliteit van je product of dienst en de mate waarin dat zichtbaar is voor je markt. Die eerste, dat begrijpt iedereen wel. Dat is ook waar iedereen de meeste aandacht op vestigt. De vraag echter wat nu maakt dat je opvalt, dat je zichtbaar bent en indrukwekkend wordt gevonden is een ander verhaal. De meest rendabele manier om je indrukwekkendheid in beeld te brengen is met film.

Lees meer
Weet je wie je neerzet als je een profielfilm maakt?

Weet je wie je neerzet als je een profielfilm maakt?

In het tijdperk waarin we steeds meer visueler worden willen we vooraf al zien met wie we zaken gaan doen. Dan is er geen beter middel dan video. Dat tijdperk is nu. En voor video is technisch gezien geen enkele drempel. De enige die in de weg zit is je eigen koudwatervrees. Bij ElevatorPitchOnline weten ze daar raad mee. Daar word je gefilmd zoals je bent. Maar dan wel in de beste versie van jezelf

Lees meer
Identiteit en merkontwikkeling

Identiteit en merkontwikkeling

Ben je ondernemer en vind je het belangrijk om aan je merk te werken? Dan zul je ontdekken dat jouw identiteit hier heel veel mee te maken heeft. Maar hoe grijpbaar is dit? Wat kun je hier mee? Hoe pas je dit toe in je marketing? Hoe goed ben jij om je zelf mee te nemen in je merkcommunicatie? Deze vraag hield mij als filmmaker ook bezig. En behalve dat het me stimuleert in deze never ending journey te maken adviseer ik graag ondernemers hoe ze hier het beste van kunnen maken. En waarom een videopitch als een geweldige spiegel kan werken in dit proces.

Lees meer
De pitchfilm van een rouwcoach

De pitchfilm van een rouwcoach

Als coach ben je liever met je werk bezig dan met je eigen profiel. Gelukkig is er een goede methode om met een eenmalig investering lange tijd mee vooruit te kunnen: de videopitchfilm. En dat is precies wat Rob Overgaauw graag maakt voor al die professionals. Zeker voor Rob Lloyd.

Lees meer

Reacties van klanten

Het is zo mooi hoe Rob mij authentiek kan laten vertellen over mijn praktijk. Kwalitatief heel goed, met veel diepgang. Hij laat je goed in je kracht staan.
Caroline Haenen - Enneagram coach