Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

Haal meer inspiratie uit ons blog..

Effectief profileren in zeven stappen

Het goed profileren van jezelf als merk is een kunst waar een aantal succesfactoren en helaas hun schaduwkant, faalfactoren, een doorslaggevende rol spelen. Wat die factoren zijn lees je in deze blog. Gelukkig kan iemand die echt werk wil maken van zijn profilering terecht bij professionals die hier raad op hebben. Elevator pitch wil op dit terrein in Nederland een toonaangevende speler worden.

Lees meer

Wat je identiteit zegt over jou als merk

In je identiteit liggen grotendeels je merkwaarden opgesloten. Als je een eigen bedrijf runt en alles draait feitelijk om jouw persoon dan is het goed om je eigenschappen die jouw identiteit bepalen te transformeren naar je merkwaarden. Wie in zijn markt als een echt merk wordt ervaren heeft een grote voorsprong. Klanten kopen nu eenmaal graag bij iemand waar ze zich verwant mee kunnen voelen. Maar dan moeten ze wel weten wie die persoon is en of deze merkwaardig genoeg is.

Lees meer

Zien ze me nog staan?

Soms heb je al ondernemer geen probleem met je toegevoegde waarde maar zit het euvel elders. Je wordt niet meer gevonden. Je verliest aan relevantie in je markt en je wordt rechts en links ingehaald. Er zijn genoeg voorbeelden van ondernemers met een prima product maar door een andere reden de afgrond in glijden? Ze worden niet gevonden. Hun zichtbaarheid of liever gebrek daar aan doet ze de das om. Tijd voor actie. In deze blog lees je hoe een on line video een omslagpunt kan bieden.

Lees meer

Profileren op netwerksessies

Netwerksessies zijn prima gelegenheden om potentiële business relaties te ontmoeten. Dat kunnen toekomstige klanten zijn, mensen met wie je zou kunnen samenwerken, of mensen die jou in verbinding kunnen brengen met anderen die voor jou relevant zijn. Om een netwerkbijeenkomst optimaal te benutten moet je iets weten over profileren: hoe ga jij jezelf profileren. Wat doe je wel en wat doe je niet? Hoe weet je of je iets aan de ander hebt en een afspraak maakt of dat je moet beslissen dat het contact geen perspectief biedt. In deze blog lees je de highlights over profileren op netwerksessies.

Lees meer

Wat kan identiteitsmarketing voor jou betekenen als zzp-er?

Een goed compact verhaal vertellen aan je markt is even moeilijk als belangrijk. De zzp-er die zijn verhaal begint puur vanuit de betekenis die hij wil hebben in zijn markt staat meteen op voorsprong. Identiteitsmarketing is het domein waarin de kracht van het uitdragen van de eigen betekenis centraal staat. In deze blog vertelt Rob Overgaauw hoe hij geïnspireerd is geraakt door identiteitsmarketeer Kaj Morel om dit in zijn coach- en filmpraktijk te gaan toepassen.

Lees meer

Hoe je zeggingskracht visueel maakt met een pitchvideo

Professionals, werkzoekende of mkb-bedrijven die zichzelf met een film zichtbaar willen maken kunnen hier prima op worden voorbereid. Voor een video heb je zeggingskracht nodig. Je moet wel iets te communiceren hebben en dat moet ook nog eens het juiste hout snijden. Dat is waar elevatorpitchonline haar dienstverlening van gemaakt heeft. In deze blog lees je de zes belangrijkste criteria die bepalend zijn voor zeggingskracht. En dus voor een geslaagde film. Mijn belofte is dat die zeggingskracht er fors op vooruit gaat als ik de regie van jou krijg.

Lees meer

Gemakkelijk zichtbaar worden met een video pitch

Veel zelfstandig ondernemers hebben een probleem met hun zichtbaarheid. Ze worden daardoor niet of nauwelijks gevonden door mensen die zomaar hun klant zouden kunnen worden. Ze laten daardoor potentiële omzet liggen. Met jezelf te koop lopen Waarom het jezelf meer...

Lees meer

De drie belangrijkste s’en voor je business

Rijtjes van drie gelijke letters doen het altijd goed om iets te laten beklijven. Ik maak er spaarzaam gebruik van en doe het alleen als ik het echt iets vind toevoegen. De volgende drie voldoen volledig aan die voorwaarde en ik deel ze met veel enthousiasme met mijn...

Lees meer

Blog: Heeft een video CV nou echt de toekomst?

Een video CV is een extra tool waarmee een sollicitatie kracht wordt bijgezet. In toenemende mate gaan recruiters sollicitanten vragen om een video CV. In dit artikel geven we tips aan sollicitanten hoe een video CV moet worden gemaakt en wat je beter kunt vermijden.

Lees meer

Reacties van klanten

In samenwerking met Rob heb ik gewerkt aan de totstandkoming van audiovisuele oplossingen, ter promotie van onze producten en diensten. Rob is een zeer geduldig en vakbekwame professional, met passie voor zijn werk en uiteindelijk resultaat.
Maurice Reijmer – Opleider in ICT