Bel voor meer informatie: 0622 994 804 info@elevatorpitchonline.nl

IN DRIE STAPPEN NAAR DE PERFECTE PITCHVIDEO

STAP 1 – DE VOORBEREIDING

Goede voorbereiding is het halve werk. We spreken vooraf exact met u door wat de film voor u moet opleveren. Daar worden het script en het draaiboek op gebaseerd. In deze fase werken we met een gestructureerde vragenlijst. Dat helpt om het doel goed scherp te krijgen en het proces planmatig en efficiënt te laten verlopen. Het helpt u de puntjes op de i te zetten, zodat uw commerciële boodschap vlijmscherp wordt en dus vanuit de film doel treft.

We laten u nadenken over de wijze waarop u tijdens de shoot acte de presence wilt geven. Dus hoe u uw verhaal wilt presenteren. De keuze is aan u. Dat kan:

  • monologisch uit het hoofd (zonder hulpmiddelen)
  • met autocue
  • met een interview
  • met een storyboard op flip over

Bent u iemand die al helemaal weet wat die wil? Of met al veel camera-ervaring? Dan kunnen we meteen dieper gaan. We zoomen dan bijvoorbeeld in op de meer geavanceerde technieken en aspecten die aandacht vragen vanuit de videomarketing- of uw branding strategie.

 

 

STAP 2 – DE VIDEOSHOOT

De videoshoot kan zowel plaatsvinden in onze studio in Gouda of Delft, maar kan ook op locatie bij onze klant. Op de draailocatie starten we met een warming up om u vertrouwd te maken met de filmsetting.

Aan de hand van het draaiboek wordt uw verhaal fragment voor fragment vastgelegd. Expressie is belangrijk en daar helpen we u bij. U krijgt ruimte voor improvisatie.

Vindt u een autocue prettig? Of een flip over met tekst en plaatjes? Dan zetten wij die voor u klaar. Vindt u het handig als wij u interviewen voor de camera? Dat kan ook; een prima manier om uw verhaal levendig op te bouwen. De keuze van de aanpak is afgestemd op uw voorkeur. Welke keuzes er zijn en wat voor u werkt is in de voorbereiding besproken. Maar flexibel als we zijn kunnen we tijdens een shoot ook een andere aanpak kiezen. Of meerdere aanpakken. We doen alles wat nodig is om uw project te laten slagen.

Heeft u weinig camera-ervaring of misschien zelfs een beetje drempelvrees? Geen nood. We vinden mensen coachen en begeleiden in hun profileringsperformance geweldig om te doen. We weten hoe lastig dit soms is. Wees gerust: we doen er alles aan om u volledig in uw kracht te zetten. En als het de eerste keer toch niet lukt, komt u gewoon een ander moment terug. Daar rekenen we niets extra’s voor.

 

STAP 3 – DE OPLEVERING

Het geschoten beeldmateriaal wordt verwerkt in onze montagekamer. Dat wordt zodanig gekneed dat exact de kern van de boodschap doorkomt.  Die moet resoneren bij uw doelpubliek. Uw eventuele wensen voor beeldtekst, effecten, green screen vulling, extra sfeerbeelden, achtergrondmuziek e.d. worden netjes toegevoegd aan het videoproduct. 

De gemonteerde versie leidt tot een preview. U geeft feedback op ons eerste concept. Uw feedback is onze input voor de finale oplevering.

Heeft u advies nodig over de release van uw film, het embedden in uw website of het koppelen aan uw online marketing of social media? Wilt u weten hoe u de beste (verkoop-)resultaten bereikt met uw videocontent..?  Ook dan helpen wij u graag verder.

Reacties van klanten

Als werkzoekende heb ik de mogelijkheid gehad om een korte workshop van Rob te volgen. Dit was in één woord een cadeau! Vol enthousiasme deelt Rob zijn kennis en zorgt ervoor dat iedereen inderdaad het beste uit zichzelf naar boven haalt. Sterke punten van mijzelf maar ook van mijn vak. Ik kan een ieder zo’n videopitch bij Rob aanraden!
Eveline Lycklema

Contact.

Wil je een pitch video laten maken? Wij gaan graag voor (en met) je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke video door te spreken.

Bellen mag natuurlijk ook op Tel.: 0622 994 804