Deze videograaf zoekt patiënten

Marcel Gerbrands is cameraman

 

Zoek je een cameraman/editor voor een medisch project? Iemand die veel affiniteit heeft met patientvoorlichting en vanuit die discipline het allerbeste videowerk produceert? Iemand met een groot hart voor de medische zorg en daar dolgraag een steentje aan wil bijdragen? En ook nog op een niveau waar je je vingers bij aflikt?

 

Die man bestaat

De man om wie het gaat is Marcel Gerbrands (1955) en hij woont in Delft. Hij is inzetbaar op alle locaties in de Randstad en als het interessant genoeg is ook daarbuiten.

 

Kan niet stilzitten

De reden waarom hij ondanks zijn pensionado status toch zo graag die filmprojecten wil doen heeft alles te maken met zijn passie voor de medische sector….enne… eerlijk gezegd ook met het feit dat hij weinig zitvlees heeft.

 

Onberispelijke houding op de set

Maak je geen zorgen…hyperactief wil in dit geval niet zeggen dat ie moet opvallen tijdens de shoot. Hij is zo stil als een muis als zijn camera’s snorren en laat alles wat voor zijn lenzen afspeelt volledig in de hoofdrol staan. Niemand die wat van hem merkt.

 

Houdt er niet van zichzelf te verkopen

Hoe ik dit allemaal weet? Omdat hij mijn vaste cameraman is voor projecten die ik zelf uitvoer. Maar in mijn praktijk is het medische deel beperkt en ik gun hem zijn passie. Vandaar dat ik nu met hem te koop loop. Een tweede reden is dat ie dat laatste zelf niet zo graag doet. Typisch trekje van een vakfanaat.

 

Filmpje van hemzelf

Misschien leuk om even naar een filmpje te kijken dat ik van hem geschoten en gemonteerd heb. Overigens kan ik je verzekeren dat als hij dit filmpje zelf had mogen produceren deze van een hoger niveau zou zijn geweest. Ik was zelf al blij dat hij deze nog door de beugel kon laten gaan (voor mij is goed, goed genoeg, maar bij hem ligt de lat een goed stukje hoger).

 

Nu even druk

De komende maanden (mei en juni) zit Marcel tot aan zijn oren gevuld in een enorm project voor het Maasstadziekenhuis. Maar vanaf half juli moet het zeker wel weer lukken.

 

Je kunt hem rechtstreeks benaderen

Mocht je na het lezen van zijn kwalificaties en het zien van die pitchvideo interesse krijgen om hem te spreken dan kan ik je dat van harte aanraden. Maak in dat geval gebruik van het onderstaande contactformulier en leg je vraag gewoon even voor of maak een afspraak voor een zoomsessie.

Maak hier een afspraak of stel een vraag:

Gerelateerde berichten

Kleine stapjes die een groot verschil maken

Als je lichamelijke of geestelijke klachten hebt, bijvoorbeeld langdurige zwaarmoedigheid neigend naar depressiviteit, worden vaak middelen voorgeschreven door artsen die wel de klacht maar niet de oorzaak wegnemen. Ben jij iemand die wil werken aan een gezondere leefstijl en lukt het je niet alleen? Dan is het inschakelen van een leefstijlcoach geen gek idee. In kleine stapjes maak je echt al heel snel een groot verschil. Mail Ems Peters voor een gratis kennismakingsgesprek.

Lees meer

Zeggingskracht…hoe werkt dat?

Een videoproductie maken voor een personal Brand, dat kunnen er meer. Een video met zeggingskracht waar de kijker door geboeid wordt en die hem leidt naar precies het doel wat de filmmaker voor ogen had, dat is andere koek. Dat is het terrein waarop ElevatorPitchOnline zich onderscheidt. In deze blog doen we een boekje open en krijg je uitleg over wat die zeggingskracht nou eigenlijk is en hoe jij die ook kunt realiseren.

Lees meer

Hoe werkt een verplichte videosollicitatie… ?

Solliciteren is al lastig genoeg voor de meeste mensen. Maar als er dan ook nog vrij onverwacht een extra eis bij komt, in de vorm van een verplicht filmpje, zijn de rapen gaar. Videosolliciteren heet dat. Wat doe je? Ga je door of stop je de procedure. Als je kiest voor het eerste kan ElevatorPitchOnline je verder helpen. Annuleren is dan niet nodig, integendeel, je vergroot je kansen. Videosolliciteren is van deze tijd.

Lees meer